Zomerbundel

Weet je nog dat wij (Isabelle Paz Soldan, Renée Olsthoorn, Saskia M.N. Oudshoorn en ik) een schrijfwedstrijd genaamd Slipperdagen en zomerjurken organiseerden? Inmiddels zijn de winnaars bekend die onze bundel compleet maken met hun geweldige zomerse verhaal op Nederlandse bodem. De verhalen van Paula Heeger, Rian Sevenhuijsen, Cynthia Zwagemaker en Marjet Douwland (pseudoniem voor Jet Nijland en Marieke Douwes) hebben ons hart doen smelten met de nodige humor, mooie locaties en romantiek. 

Samen met de winnaars willen wij de zomer inluiden met een heuse boekpresentatie op 1 juli 2023 in de prachtige bibliotheek van Capelle aan den IJssel. Kom je ons ontmoeten?

Trek je mooiste zomerjurk en/of slippers aan en voorzie jezelf van een kaartje.

Je kunt hier je ticket voor de boekpresentatie kopen. Let op: een unieke kans om veel handtekeningen te scoren. En… er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Locatie: Stadsplein 39 in Capelle aan den IJssel. De bibliotheek is gelegen naast winkelcentrum De Koperwiek, waar je gratis kunt parkeren. Het metrostation Capelle Centrum is op loopafstand. 

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd, je kunt hier de pre-order plaatsen zodat jij in juli de paperback (omslag gemaakt door de geweldige Anouk/Another View) ontvangt. En natuurlijk verschijnt de bundel ook als e-book op Kobo! 

Schuiven naar boven