Heb je genoten van Aura, De kerstbachelorette en/of Een dozijn gin en tonics, graag?

Zo ja, maak je borst maar nat. Er is weer iets leuks! Mijn nieuwe boek ‘Dank je feestelijk’, is een feelgood verhaal dat beschikbaar is als paperback, luisterboek en e-book. Deze heb ik zelf uitgebracht. Het e-book is beschikbaar via Kobo en Bol.com. Het luisterboek is te beluisteren via de Online Bibliotheel, Storytel, Kobo, Bookbeat en Nextory.

Heb je interesse in een papieren (gesigneerd) exemplaar van Dank je feestelijk? Lees dan snel verder!

Hier gaat het over: 

Gwen is klunzig met een hoofdletter K. Bovendien is zij een hopeloze romanticus. Bijzondere eigenschappen voor iemand die in het dagelijks leven feesten organiseert om echtscheidingen te vieren.
Jawel, tegenwoordig viert men dat. In de hogere kringen is er tenslotte altijd reden voor een feestje. Trouwjurken verbranden, gooien met een replica van de bruidstaart: Gwen vindt het vergezocht maar beseft dat ze alle klanten tevreden moet houden. Gewapend met haar heilige draaiboek heeft ze alles onder controle… denkt ze.

Houd een verbandtrommel binnen handbereik, want je komt hier niet ongeschonden uit.

Nog een belangrijk detail: de prijs is € 17,99 (exclusief verzendkosten). Mocht je in de omgeving van Wieringen wonen, kun je je exemplaar ophalen

Klik onderaan de pagina om mijn nieuwe verhaal aan te schaffen zodat je hem gesigneerd ontvangt.

Bij vragen kun je me altijd een berichtje sturen!

Feestelijke schrijfgroetjes,

Lisanne 

 

 

paperback, boek, feelgood, copywriter


Ik wil ‘Dank je feestelijk’ kopen!